cockie.org


Woensdag 30 juni 2004

# Dames en heren, ik kom tot niks vandaag.

(Kent u die uitdrukking?)Dinsdag 29 juni 2004

# Eerdere berichten bleken vals. (Raar medium dat internet.)

Maar nu is ze écht terug en ze kan het uitleggen, gelukkig: megadikke vrouw.

(En het blijft een raar medium, dat internet.)
Ik zoek een bruggetje. Nu even een bruggetje: uhm...Maandag 28 juni 2004

# Heel heel heel misschien mag ik een weekje in een huisje op het Egmondse strand. Dat is altijd al een wens van me geweest, maar het is nog nooit gelukt. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn en ik wou dat ik er al zat. Ik denk dat ik me dood zal vervelen en daar vreselijk van ga genieten.Zondag 27 juni 2004

# Deze dag stond in het teken van een minimeeting tussen sas, anneke, odette en ikzelve. Allen hadden wij al zo'n voorgevoel dat het wel eens enerverend zou kunnen worden, dus doe maar niet zo verbaasd: het was in één woord enerverend!

Er was kunst, wijn, tappas en een lupine in overvloed. Het verwerkingsproces van de foto's waar ikzelf heel enerverend op sta (opgestuurd onder de noemer 'hahaha') kan nog even duren.Zaterdag 26 juni 2004

# In de avonturenspeelplaats zag ik 's morgens om half negen doorzichtige mannen in witte pakken en ze zagen mij ook. (De voorste schreeuwde "Uit die broek!")

Ik stond grijnzend aan de overkant van de brede sloot en holde weer vrolijk verder.Vrijdag 25 juni 2004

# Ons dorp is vergeven van de verkeersdrempels op de verkeerde plekken. Plekken waar ik hard wil rijden! Mijn auto is nogal gevoelig voor die dingen en ik moet heel erg behoedzaam manoeuvreren, anders schampt de voorkant de straat en dat is geen fijn gehoor. Passerende mensen kijken dan heel verontrust...

Wanneer ik met mijn dochter in de auto zit (en dat doe ik graag want: altijd lachen) oefenen wij vaak de Delta Lloyd move:

Dat gaat vooral goed bij die dubbele krengen van heuvels (twee opgeworpen hobbels schuin achter elkaar, ja hoe leg ik dit nu uit?) dus eerst BUMP met je rechterkant en dan KNOTS met je linkerkant over zo'n obstakel.

Probeer het ook eens! Het valt helegaar nog niet mee; mooi synchroon zonder te lachen, schuin opkijkend naar verontruste passanten.Update:

'Je ken winnen als je wilt, als je wilt ken je winnen'.

Volgens Delta Lloyd's commercialoverzicht.Donderdag 24 juni 2004

# Voor de liefhebbers:

De varavoetbalquiz.

En je fouten worden besproken! Altijd fijn :-)
Opschepperige scores mogen in het reactieding.# Deze gezelligerds zijn onderdeel van een bijzonder cadeau voor iemand anders, maar mogen tijdelijk bij mij op tafel staan. (Slim gedaan C.)

Mochten ze een keer het huis uit gaan, dan ga ik terug naar het unieke winkeltje genaamd Fred's (daar zit vast een ander verhaal achter...) voor een eigen exemplaar.

Nu nog leren schaken...

Update: (op verzoek)
Het stel aan de overkant (daar ken ik een liedje op...)Woensdag 23 juni 2004

# Zaterdag was hij present op Devqon en wildenthousiast.

Vandaag draait hij tot mijn grote vreugde de godganse dag Otis die dootis. Erg lekker.

(kiepdesolalaaf kid!) :-)# Mensen die ik ken en zelf geen log hebben vinden mijn site (ze zeggen site) meestal heel leuk. En, komt er dan achteraan, die mensen die reageren, die vooral!!!

Ze hebben gelijk. Daarom hou ik van ze! :-)Dinsdag 22 juni 2004

# Bestaat er een net woord voor een onaangenaam déjà vu dat je voor de derde, misschien al vierde keer beleeft...?Maandag 21 juni 2004

# Zojuist heb ik een droog microvezel- oftewel wonderdoekje veranderd in een stukje hard plastic door er in lichte paniek een heetgebakerde, zwartgeblakerde pan met aangebrande groente op te zetten.

Tot zover de cursus verantwoord magisch koken voor keukenprinsessen.# Zomaar een knutselideetje voor u

geplukt van de zomerstartpagina.

U heeft de tijd tot en met 23 september, want daarna is het herfst. Maak er wat van (van die zomer).

Succes!Zondag 20 juni 2004

# Omdat Bob hoogstwaarschijnlijk even aan het fietsen is, kun je nu bij Menno tijdelijk onzichtbaar reageren!

Ik voorspel een nieuwe trend. Het is hartstikke leuk. Grijp uw kans!# Ik reis graag en ben verzot op spannende avonturen. Ik beleef ze samen met twee Deense kameraden: Thomas en Mikael. Twee weken geleden waren we in Nieuw-Guinea bij de kannibalen en bijna ging het fout, maar vorige week toch door naar Paraguay voor een voorzichtige ontmoeting met een schuchtere Duits sprekende gemeenschap die zich daar lang geleden heeft gesetteld.

Thomas filmt, vaak met de verborgen camera en Mikael vertelt. Of Mikael filmt en Thomas vertelt. Daar ben ik nog niet uit. Maar het is fijn om naar te kijken, zondagavond laat, lekker vanuit mijn bed.

Vanavond proberen ze de koning van de Zulu's te ontmoeten.

On the edge of the world, ned. 3, 23.15 uur, in the middle of the Auping :-)Zaterdag 19 juni 2004

# Mijn horloge, van oorsprong een kinderhorloge, stond nog steeds niet op zomertijd, want ik kreeg het destijds niet voor elkaar. Het knopje zat te vernuftig weggewerkt in de band. Ik dacht eraan toen ik door de Hema struinde en liep even langs de klantenservice, waar ik het kostbaar kleinnood een poosje geleden gekocht had.

Het meisje achter de balie vond het eerst een vreemd verzoek, maar kreeg het tot mijn genoegen na lang prutsen gelukkig ook niet voor elkaar. Ze besloot via de intercom haar deskundigste collega erbij te roepen.

"Wil mevrouw Holle naar de klantenservice komen?" schalde het door de winkel...

Vrouw Holle: mijn favoriete sprookje, waarin genadeloos afgerekend wordt met de ondankbare, verwende, aardsluie dochter. Angstig keek ik rond, vrezend voor de emmer pek en de veren, hopend op de lading goud.

Niks van dat al. Vrouw Holle wist het ook niet. Ik moest mijn telefoonnummer en het horloge achterlaten. Ik hoor nog van haar.

De tijd vergetend winkelde ik verder en schafte mijzelf een nieuwe digicam (Canon Digital Ixus 430) aan, waar ik heel erg blij mee ben en lang en gelukkig mee hoop te leven.

Einde.Vrijdag 18 juni 2004

# Ik zat even in een identiteitscrisis, maar ik ben eruit!
(o a. via casa :)# Gistermiddag belde ze en viel meteen met de deur in huis: ze was op zoek naar een andere auto en had zo'n type als ik heb op het oog. Of een jeep. Ze was er nog niet uit. Of ik nog adviezen had.

Ik deed mijn best op de adviezen, wat redelijk ging voor iemand die geen verstand van auto's heeft.

Tot slot vroeg ze hoe het met ons ging.

Ik vertelde dat ik tevreden zat bij te komen van een heel fijne, chaotische dag op mijn werk.

O... wat deed je ook alweer?

Ik vertelde wat ik nu alweer bijna twee jaar doe. Ze herkende het en dacht dat ze dat ook wel zou kunnen.

Ik denk het ook zus. Lief en chaotisch.Donderdag 17 juni 2004

# Vanavond zit ik bij Menno.

update: vooraan! :-)

(Menno met het instrument dat voor hem gemaakt is: de 'bretelspiano', ontroerend)Woensdag 16 juni 2004

# In de serie Amazing Discoveries This Morning:

ik ben een klein kabouterje en hang aan jullie schutting...Het had veel en veel erger gekund...
(pas op: foto van een l**f!!!)mail ~ archief ~ lijstje


Weblog Commenting by HaloScan.com