woensdag 15 december 2004# Ik ga dit jaar drie keer gourmetten en vanavond is de eerste keer. Deze sessie zal plaatsvinden in gezelschap van collegae, cadeautjes en gedichten. Ik heb geprobeerd een zo platvloers en schunnig mogelijk gedicht te maken, want daar houden ze van en het is toch anoniem.

Later komt de aap natuurlijk toch de mouw wel uit,
maar dat deert mij vooralsnog geen fluit.


# Mexicooooooo MexiehIEIEIEIEIEIEIEHIEHIEcooooooooooooooow!

Resultados 1 - 10 de aproximadamente 27,600 de ¿que es un cockie?. (0.17 segundos)


dinsdag 14 december 2004# Het boompje stond na veel gepuzzel.
(Het bureautje staat nu ook al op de gang... het wordt vol daar.)

Zuchtend keek ik naar de stoffige kist ballen. Plotseling was daar inspiratie en ik rukte de rozen uit hun vaas.
Echte rozen hoor!

Volgende jaar ook maar weer echte kaarsjes...


# :-) = mmm


maandag 13 december 2004# Vandaag bevond ik mij beroepshalve in een snoezelruimte.

Ik dacht dat ik daar het meisje dat ik sinds kort persoonlijk mag begeleiden een plezier mee zou kunnen doen.

We luisterden naar muziek, lagen languit op comfortabele stoelen en keken door onze wimpers naar wervelende gekleurde lichtjes.

Ze ontspande en zong mee met liedjes waarvan ik nog nooit gehoord had. Kerstliedjes. Als een sopraantje, maar alt van nature.

De tijd vloog met ons mee. Ik sloot murmelend en vreedzaam af met Glohohohohohohohohohohohoria... en zij uit volle borst met Victohohohohohohohhohohooria in Excelsis Deheeeeeeeeeejo.


zondag 12 december 2004# Vannacht bleef er een heel klein kindje bij ons slapen in een campingbedje en nu zit ik eigenlijk te wachten tot ze wakker wordt. Dan kunnen we spelen en boekjes voorlezen.


zaterdag 11 december 2004# Verlichting in de commentaarbox. Dat heeft niemand.


vrijdag 10 december 2004# Ik zou graag een ferm stukje met ballen willen schrijven, maar ik zit de hele dag al te gapen. Het zit er niet echt in.

Stenen kerstmannen. Levensgroot. Sommige mensen hebben er een stuk of drie van in de tuin. The horror. Kunnen we misschien afspreken dat we één stenen kerstman per straat doen of zo?

Een meisje wilde graag 'optreden' tijdens de vrijdagmiddagschooldisco en playbackte "You are beautiful" voor een zaal vol debielen. De schoonheid hiervan dringt nu pas tot me door.

Vanavond ga ik meze eten met een bont gezelschap. Meze is Griekse tappas.

Zo kan ik nog wel even doorgaan met hoogtepunten en observaties maar ik denk dat ik even heel lang in bad ga.


donderdag 9 december 2004# Ha!
Post.
En Haha!
Er is ook een brief voor mij bij; van een gerenommeerd instituut.

Geachte mevrouw Dingus (kan ik hier niet zeggen natuurlijk)

Hartelijk dank voor uw brief waarin u solliciteert naar de functie van vertrouwenspersoon.
In deze brief volgt een korte uitleg over de procedure etc. etc.
Huh? Ik weet van niks.

Maar ik denk dat ze de goeie te pakken hebben hoor!
Mijn naam is Haas en ik ben een en al oor.


woensdag 8 december 2004# En ik ben terug! More glamourous dan ooit, want vandaag werkten we met glitter. Niet gewoon van die dunne buisjes, maar met een strooibus van een halve liter.

Goud. Voor over de schilderwerkjes. En als je daarna onbewust even onder je neus wrijft dan is het kwaad geschied. Glitters all over. Nu zijn daar dus een Gary Glitter, Gemma Glitter en ik: Cockie de Glitter.


maandag 6 december 2004# Voor degenen onder jullie die zich afvragen wat er toch met Cockie gebeurd kan zijn de afgelopen dagen: er is geen reden tot zorg. Het enige is dat haar Chello-verbinding het eventjes wat moeilijk heeft en dat de helpdesk vindt dat het aan de UTP-kabel ligt (wat mij dan weer uitzonderlijk stug lijkt, maar wie ben ik).

Geen zorgen dus, Cockie komt weer terug!

fusix
donderdag 2 december 2004# 's Morgens zap ik langs wat kanalen die allemaal dezelfde beelden over Prins Bernhard uitzenden en ik blijf hangen bij een net dat afwijkt: een vrouw op straat wordt gevraagd naar haar eerste reactie en zij is 'geschokt en verbijsterd'. Hahaha. Laat me niet lachen. Maar ze deed het toch.

Waar was ik toen ik het nieuws hoorde? Ik zat Habla con ella op Canvas te kijken. Films worden daar altijd op fabuleuze wijze ingeleid door een uhm inleider en ik zat op het puntje van mijn stoel. Hij noemde het een meesterwerk. En ja ik vond hem mooi, maar ook raar. Dat zal dan wel een meesterwerk zijn. Tussentijds scrollde er een tekstbalkje voorbij met het nieuws over de prins. Geschokt noch verbijsterd zapte ik naar de Nederlandse teletekst, maar daar stond nog steeds dat de prins naar het ziekenhuis was vervoerd. Wij concludeerden dat de prins in België al dood was, maar in Nederland nog niet.

Bikkel die ik ben bleef ik zitten (languit op de bank onder twee fris geruite plaids) voor een documentaire uit de serie bewogen leven en toen het ingepakte lichaampje van Rosa per brancard uit de kamer werd gereden en Hugo opstond om haar nog even na te kijken maar terugzakte op bed, toen moest ik een beetje huilen.


woensdag 1 december 2004# Ik ben terug van een ultrafijne vakantie en ga verder met mijn altijd weer boeiende loglife.

En het begint zonder meer goed: kerst met fietsbanden... briljant.
Met kerst moeten we de oude familiefietsbanden versterken.

Ook hoorde ik een heel klein meisje vertellen over 'de zeurpiet'... als ware het een echt bestaande pietermanknecht in functie.

Kortom: het is december. Laat ons feesten. Even doorzetten en het is zo weer 2 januari.


mail ~ archief ~ lijstje ~ kiekjes